9700 Szombathely,
Nagykar utca 1-3.

Archívum

Találatok: 1980

KLUB (földszint)

Ideje: naponta 8.30-15 óráig

Az ingyenes tankönyvellátásban részesülő tanulók -  amennyiben igazolták erre való jogosultságukat - folyamatosan vehetik át könyveiket. Az igazolások leadásának határideje szeptember 23. (péntek)

Mindazok a tanulók, akik a számukra megjelölt időben tankönyveiket nem tudták átvenni, megtehetik szeptember 1-15 -ig nyitva tartási idő alatt  az iskolai könyvtárban.

Változások a tankönyvellátásban

  • Alaprendelésnél az iskolák részére a visszáru intézménye megszűnt:
  • Az adott tanévhez megrendelt tankönyvet a fizetős diákok esetében közvetlenül a szülő elállási jogának gyakorlásával, 2016. szeptember 15-ig küldheti vissza a KELLO részére. A költségek megfizetéséről a szülőnek/gondviselőnek kell gondoskodnia.
  • Visszaküldési cím: 2225 Üllő, Zöldmező u. 3.
  • A kiszállított tankönyvek alapján számlázunk, mely kifizethető online (szülői felületen), valamint átutalással, illetve a megadott postahivatalokban (A KELLO INFOPONTOKON történő fizetési lehetőség megszűnt!). A postahivatalokban elfogadott utalványok listáját a kello.hu/rolunk/utalvanyok-elfogadasa elérhetőségen tekinthetik meg.
  • A fizetős diákok számláit egyben küldjük ki az iskolákba 2016. augusztus 22 – 31-ig, kivéve azon számlákat, melyeknek a kiegyenlítése a szülői online felületen megtörtént. A befizetés tényét a tankönyvrendelési felületen jelezzük.
  • A számlákkal 1-1 példány egyszerűsített átadás-átvételi dokumentumot küldünk, melyen az iskola átadja a fizetős diákoknak a könyveket a hozzá tartozó számlával.
  • Befizetési időszak: 2016. augusztus 3. – szeptember 15. között (fizetési határidő: 2016. szeptember 15.)
  • A pótrendelések leadása 2016. augusztus 22. és szeptember 15. között történik.

Szombathely, 2016.06.30.                                 

Halvax Károlyné - könyvtáros és tankönyvfelelős

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket!