9700 Szombathely,
Nagykar utca 1-3.

Felnőttoktatás

Ingyenes nyelvtanulás az "Orlay"-ban

2016. szeptember végétől lehetőség nyílik ingyenes nyelvi, informatikai és vállalatvezetési képzésen való részvételre.

Óraszámok és megoszlásuk: 504 óra (esti képzés esetén), melyből 60% idegen nyelv (angol vagy német), 30% informatikai ismeretek, 10% vállalatirányítási ismeretek.

Jelentkezési feltételek:

 • Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. (OKJ 35 345 01)
  (1 éves esti felnőttoktatás)
  Alapfokú iskolai végzettség ÉS bármilyen szakképesítés vagy szakmai végzettség (ide értve a régi szakközépiskolában az érettségi bizonyítvánnyal tanúsított szakmai végzettséget is)
 • Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. (OKJ 55 345 01)
  (1 éves esti felnőttoktatás)
  Érettségi vagy szakközépiskolai érettségi végzettség ÉS bármilyen szakmai végzettség (ide értve a régi szakközépiskolában az érettségi bizonyítvánnyal tanúsított szakmai végzettséget is) ÉS B1 szintű nyelvtudás az oktatott nyelvből.
  A képzés megkezdése előtt a képzésre jelentkezők szintfelmérő teszten vesznek részt!

A beszédközpontú nyelvi képzés célja, hogy elősegítse a hallgatók alkalmazkodását az idegennyelvi környezethez, fejlessze a kommunikációs készségeit és képességeit. Célja továbbá, hogy a hallgatók olyan idegennyelvi kompetenciák birtokába jussanak, melyek segítségével mindennapi életük és munkájuk során nyitottabbá válnak a világra. A képzés során a hatékony, gátlásoktól mentes, szabad kommunikációs attitüd kialakítás a cél.

Az informatikai képzés célja, hogy a képzésre jelentkező megismerje az internet nyújtotta lehetőségeket, melyeket munkájában tud hasznosítani. Ismerjen internetes keresőmotorokat, azok segítségével képes legyen információkat gyűjteni, a megszerzett információkat elektronikusan továbbítani. Munkájában tudja használni a legismertebb elektronikus ügyintézési portálokat. Tudja használni a közösségi háló nyújtotta lehetőségeket mind személyes, mind munkahelyi célokra.

Az egy éves képzés neve és nyelvi szintje:

 • Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. (OKJ 35 345 01) - kezdőről alapfokú nyelvvizsgáig
 • Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. (OKJ 55 345 01) - alapfokú szintről középfokú nyelvviszgáig

Bővebb felvilágosítás az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 00 36 94 / 312-375
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében.
Az “Rendben” gomb lenyomásával elfogadod őket!